ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Digital Services of Cyprus Government

Αλιεία και θάλασσα

Εδώ μπορείτε να καταγράφετε, να αποστέλλετε δεδομένα αλιείας και να επικοινωνείτε με το Τμήμα Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών. Η υπηρεσία αυτή αφορά κυρίως τους αλιείς και προσφέρει τη δυνατότητα καταγραφής της θέσης ενός αλιευτικού σκάφους (προαιρετικά) και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους αλιείς να καταγράφουν τις αλιευτικές τους δραστηριότητες. Περιλαμβάνει διαδραστικό χάρτη όπου φαίνεται η διαδρομή του σκάφους και ενημερώνει τον χρήστη για τις απαγορευμένες περιοχές αλιείας, διέλευσης ή και υπό περιορισμούς περιοχές αλιείας. Η υπηρεσία παρέχεται σε έκδοση εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για Android (v. 9 ή νεότερη έκδοση) και για iOS (v. 9.3 ή νεότερη έκδοση).
Εδώ μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για έκδοση Ερασιτεχνικής Άδειας Αλιείας. Για να εκδοθεί η άδεια σας, θα χρειαστεί όταν λάβετε την έγκριση της αίτησης σας, να πληρώσετε μέσω της JCC το απαιτούμενο ποσό.
Αν είστε ναυτικός/πράκτορας, μπορείτε μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Αιτήσεων Ναυτικών να υποβάλετε τις απαραίτητες πληροφορίες και αποδεικτικά για την έκδοση των ναυτικών σας βιβλιαρίων και θεωρήσεων. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του MS Internet Explorer 11 με υποστήριξη Java.
Εδώ πληρώνετε για έκδοση Άδειας Αλιείας, δεδομένου ότι έχει γίνει η αίτηση και υπάρχει έγκριση από το ΤΑΘΕ, ή, σε περίπτωση ερασιτεχνικής άδειας, ο αιτητής είναι ήδη κάτοχος τέτοιας άδειας από προηγούμενα χρόνια. Επαγγελματικές Άδειες περιλαμβάνουν: Τράτες Πολυδύναμα         Ερασιτεχνικές Άδειες: Σκάφος, Ψαροτούφεκτο,  Υδατοφράκτες.