ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Digital Services of Cyprus Government
Αρχική ΣελίδαΗλεκτρονικές Υπηρεσίες  /  Κοινωνική Πρόνοια και Κρατική Ενίσχυση  /  Επιδόματα και ωφελήματα  /  Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών ηλικίας μέχρι 4ων ετών

Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών ηλικίας μέχρι 4ων ετών

e-Service

Εάν είστε γονέας και έχετε παιδί ηλικίας μέχρι 4ων ετών μπορείτε να αιτηθείτε για επιδότηση για τα μηνιαία δίδακτρα του βρεφονηπιακού σταθμού/νηπιαγωγείου που έχει εγγραφεί το παιδί σας.

 

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για επιδότηση για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024 αν:
• είστε δικαιούχος του επιδόματος τέκνου για το έτος 2023,
• πληρείτε τα εισοδηματικά κριτήρια του Σχέδιου Επιδότησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών ηλικίας μέχρι 4ων ετών,
• εάν ο βρεφονηπιακός σταθμός / το νηπιαγωγείο που έχει εγγραφεί το παιδί σας συμμετέχει στο Σχέδιο επιδότησης διδάκτρων και σίτισης παιδιών ηλικίας μέχρι 4ων ετών.

Τι θα χρειαστείτε για την αίτηση

Θα χρειαστείτε λογαριασμό στο CY Login. Πρόκειται για έναν ασφαλή προσωπικό λογαριασμό, ο οποίος σας δίνει πρόσβαση σε κυβερνητικές υπηρεσίες.

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο CY Login, μπορείτε να κάνετε εγγραφή για δημιουργία λογαριασμού

Ο λογαριασμός σας στο CY Login θα πρέπει να ‘ταυτοποιηθεί’ προτού τον χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να συνδέσετε την ταυτότητά σας με το CY Login. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του online banking σας, ή μέσω τηλεδιάσκεψης/βιντεοκλήσης, ή με επίσκεψη σε ΚΕΠ ή σε Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο.

  

Ζητήστε βοήθεια και καθοδήγηση

Για τυχόν απορίες ή υποστήριξη αναφορικά στην συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης (ηΥπηρεσία), παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Υπεύθυνος Φορέας Αρμόδιος Λειτουργός Διεύθυνση Ώρες Εργασίας Τηλέφωνο Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο