ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Digital Services of Cyprus Government
Αρχική ΣελίδαΗλεκτρονικές Υπηρεσίες  /  Εργασία και Ασφάλιση  /  Εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα

Εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα

Αν είστε Κύπριος εργαζομενος ή εργαζόμενος που προέρχεται από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Κοινοτικός) και εργάζεστε στην Κύπρο, μπορείτε να υποβάλετε ανώνυμο παράπονο για εργατικά θέματα κατά των εργοδοτών.
Εδώ μπορείτε να ζητήσετε έκδοση πινακίδας ειδικού καταστήματος η οποία αφορά σε ιδιοκτήτες/διευθυντές/υπεύθυνους ειδικών καταστημάτων και εκδίδεται με βάση την κατηγορία του ειδικού καταστήματος (περίπτερο, αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο κ.α) σύμφωνα με τις πρόνοιες του σχετικού νόμου.
Αν είστε Κύπριος εργαζομενος ή εργαζόμενος που προέρχεται από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Κοινοτικός) και εργάζεστε στην Κύπρο, μπορείτε να υποβάλετε παράπονο για εργατικά θέματα κατά των εργοδοτών.
Αν εκπροσωπείτε συνδικαλιστική ή εργοδοτική οργάνωση εργαζομένων ή εργοδοτών, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στο Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων για μεσολάβηση σε εργατικές διαφορές. Η διαδικασία μεσολάβησης αφορά στην επίλυση εργατικών διαφορών στον ιδιωτικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα στα πλαίσια του Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων.
Εδώ μπορείτε να καταβάλετε το τέλος για την εξάσκηση του επαγγέλματος που αφορά στην παροχή εξωτερικών υπηρεσιών για προστασια και πρόληψη κινδύνων κατά την έργασία
Εδώ μπορείτε να καταβάλετε το Τέλος Επιθεωρητέων Μηχανημάτων.